Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Boligalarm uten vaktselskap

Spar 4-5000 kroner hvert år

Boligalarmer fra vaktselskapene koster gjerne 3-400 kroner i abonnement i tillegg til montering. Over en tiårsperiode må du altså ut med kanskje 40.000 - 50.000 kroner. Dette slipper du hvis du velger boligalarm som varsler deg direkte på mobil. Da eier du også utstyret selv.

Innbrudd er gjerne unnagjort på under 5 minutter, en vekter fra et vaktselskap rekker neppe frem i tide og har heller ingen politimyndighet.

Dersom du heller velger en FG-godkjent boligalarm fra alarm1 - vil du umiddelbart bli varslet via push-melding på din egen mobiltelefon. 

Har du kameradetektor, får du også bilder. Da er det bare å sette kursen hjem - eller ringe nærmeste nabo for å be de observere for deg. Er det et bekreftet innbrudd, er det bare å ringe politiet direkte. Det kan være langt mer effektivt enn å vente på en vekter som ikke kan gjøre noe.

Og kostnaden? Her betaler du kun et engangsbeløp for det utstyret du ønsker. Det er ingen abonnement eller faste kostnader - dette er en engangsavgift Og det beste av alt - alarmen er din!

Få rabatt i boligforsikringen

Ettersom dette er et FG-godkjent alarmanlegg - får du også opptil 800 kroner i rabatt pr år avhengig av ditt forsikringsselskap. Det vil si at du etter fem år faktisk kan "tjene" på anlegget - i motsetning til å betale over 20.000 kroner til et vaktselskap!

Klikk deg inn på siden "behov og montering" for ytterligere informasjon eller gå til vår nettbutikk.

 

Sist oppdatert 17.06.2020 kl. 15:15

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn