Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Boligalarm uten vaktselskap

Spar 4-5000 kroner hvert år

Boligalarmer fra vaktselskapene koster gjerne 3-400 kroner i abonnement i tillegg til montering. Over en tiårsperiode må du altså ut med kanskje 40.000 - 50.000 kroner. Dette slipper du hvis du velger boligalarm som varsler deg direkte på mobil. Da eier du også utstyret selv.

Innbrudd er gjerne unnagjort på under 5 minutter, en vekter fra et vaktselskap rekker neppe frem i tide og har heller ingen politimyndighet.

Dersom du heller velger en FG-godkjent boligalarm fra alarm1 - vil du umiddelbart bli varslet via push-melding på din egen mobiltelefon. 

Har du kameradetektor, får du også bilder. Da er det bare å sette kursen hjem - eller ringe nærmeste nabo for å be de observere for deg. Er det et bekreftet innbrudd, er det bare å ringe politiet direkte. Det kan være langt mer effektivt enn å vente på en vekter som ikke kan gjøre noe.

Og kostnaden? Her betaler du kun et engangsbeløp for det utstyret du ønsker. Det er ingen abonnement eller faste kostnader - dette er en engangsavgift Og det beste av alt - alarmen er din!

Få rabatt i boligforsikringen

Ettersom dette er et FG-godkjent alarmanlegg - får du også opptil 800 kroner i rabatt pr år avhengig av ditt forsikringsselskap. Det vil si at du etter fem år faktisk kan "tjene" på anlegget - i motsetning til å betale over 20.000 kroner til et vaktselskap!

Klikk deg inn på siden "behov og montering" for ytterligere informasjon eller gå til vår nettbutikk.

 

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn