Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

SYSTEMFEIL: LAVT BATT (SKIFTE BATTERI PÅ SENSOR)

SYSTEMFEIL: LAVT BATT (SKIFTE BATTERI PÅ SENSOR)
SYSTEMFEIL: LAVT BATT (SKIFTE BATTERI PÅ SENSOR) Dersom en sensor har lavt batteri kommer denne feilmeldingen opp (NB! Gjelder ikke ved melding  "SA lavt batteri" som er det interne batteriet på sentralapparatet).

Trykk flere ganger på OK-knappen for å sjekke hvilken sone/enhet det er og bytt ut batteriet på følgende måte:

* Bevegelsesdetektor:

Bruk en stjernetrekker til å skru ut skruen i bunn. Ta av frontlokket. Vipp ut hele det grønne kortet ved å presse opp tappen helt øverst. På baksiden av kortet sitter batteriet. Dette er av type CR123A 3V. Skaff et nytt, likt batteri (eller bestill fra alarm1). Sett deretter kortet tilbake og skru på lokket igjen. Tre grønne blink = god kontakt med sentralen.

* Magnetkontakt:

Bruk en stjernetrekker til å skru ut skruen i lokket. Ta av frontlokket. Vipp ut hele det grønne koret ved å presse ut tappen (som sitter ved batteriet). Ta ut batteriet og erstatt med et nytt av typen CR123A. Sett deretter kortet tilbake og skru på lokket igjen. Tre grønne blink = god kontakt med sentralen.

* Kameradetektor:

Bruk en stjernetrekker til å skru av lokket. I denne detektoren sitter en batteripakke som kan bestilles av alarm1 (se produkter: batteripakke til NextCam)


NB! Det vil ikke gå noe sabotasjemelding når du åpner de overnevnte detektorene (så lenge du ikke har en utendørs sirene  -  i så fall er sabotasjesikringen aktivert og du vil få telefon/sms)

*Røykvarsler:

Vri av "detektorhodet" MOT klokka. Det vil starte å pipe. For å hindre pipingen - hold inne (eller sett en tapebit) på "haifinnen" som stikker opp på baksiden. Åpne baklokket (vipp opp med liten skrutrekker) og sett inn et nytt batteri av typen CR123A. Pass på å "legge ned" den røde fjæren før du setter inn nytt batteri, ellers får du ikke batterilokket på igjen. Skru deretter tilbake "detektorhodet" MED klokka på basen.
Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn