Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

NYE ADGANGSBRIKKER (PROX.TAGS) på KP-141

NYE ADGANGSBRIKKER (PROX.TAGS) på KP-141

LEGGE INN NYE ADGAGSBRIKKER (PROX.TAGS) PÅ KP-141

NB! Dersom du har BÅDE "2-VEIS TASTATUR" (KP-141) OG "TOVEIS-TASTATUR" (KP-250), trenger du bare å programmere inn brikkene på den ene - de vil likevel fungere på begge!


PÅ HOVEDSENTRAL:

1. Gå inn i installasjonsmodus ved å trykke høyrepilen 3 ganger + trykk OK

2. Skriv inn installatørkoden din (4 siffer - står på kundeskjema)

3. Trykk høyrepil en gang til "O2: SONER/ENHETER" + trykk OK

4. Trykk OK på "LEGG TIL ENHET"


PÅ 2-VEIS TASTATUR (KP-141):

Når det står "SEND NÅ/TAST ID" trykk og hold "borte-knappen" (låst hengelås) på det nye 2-veis tastaturet inne i ca. 1 sekund (til det blinker rødt). Mens det fortsatt bllinker rødt, hold den første adgangsbrikken mot øvre venstre del av det nye tastaturet.

Dersom innmeldingen var vellykket får du en pipelyd fra displayet, og det står "ENHET INNMELDT" på hovedtastatruet. Deretter står det T01.../T02.../T03 etter hvert som hver brikke meldes inn.

For å melde inn neste brikke taster du bare OK til du kommer til NESTE ENHET og OK en gang til for å SENDE. Følg deretter fremgangsmåten i fra trinn 5 til alle brikkene er meldt inn.

Når siste brikke er meldt inn, trykk "lukket hengelås" og OK for å avslutte.

Du kan teste hver enkelt brikke ved å trykke "lukket hengelås" + holde en brikke inntil det nye displayet for å slå på, for deretter å trykke "åpen hengelås" + holde en brikke inntil det nye displayet for å slå av.


NB! Brikkene fungerer bare på 2-veis tastatur av typen KP-141 og KP-250 (ikke på hovedsentralen)Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn