Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

For at alarmen raskest mulig skal settes opp og programmeres etter dine ønsker, må du fylle ut dette kundeskjema. Start med Detektor 1 og velg type/navn fra nedtrekksmenyen. NB! På sone 1 anbefaler vi alltid detektortype: «Magnetkontakt» og detektornavn: "Inngangsdør" (ettersom magnetkontakten på inngangsdøren er med å styre alarmen når du går ut/kommer inn). Dersom du ikke finner et passende sonenavn, kan du velge «Egenderfinert» (nederst på nedtrekkslisten) på inntil 10 soner og skrive et navn i fritekstfeltet under.

Dersom du har husdyr og har bestilt husdyrimmun PET bevegelsesdetektor eller kameradetektor må du velge dette fra nedtrekksmenyen når du velger detektortype.

Velg også ja/nei om du vil at sonen skal være aktiv på "nattstilling". Det vil si at du har mulighet til å ha enkelte magnetkontakter/bevegelsesensor aktive på natta, mens resten av systemet er avslått (røykvarslere, vanndetektorer etc. vil alltid være aktive hele døgnet).

Du må også velge ja/nei om en bevegelsesdetektor kan "se" deg før du får skrudd av alarmen. Magnetkontakten på inngangsdøren vil ha 30 sekunders forsinkelse, men vi må også vite om det er andre detektorer som trenger en forsinkelse ved inn- eller utpassering (slik at alarmen ikke skal bli utløst ved normalt bruk).

Detektorer

Flere inngangsparti

Dersom du skal innpassere gjennom mer enn ett inngangsparti (hoveddøren), må du vurdere flere eksterne betjeningspanel for å skru av og på alarmen.

Husdyr

Kryss av for JA hvis du har husdyr som skal være hjemme når alarmen står på - i så fall trenger du husdyrdetektor.

Telefonnummer alarmen skal ringe/sende SMS til

Epostadresse alarmen skal sende bilder til

Hvor fant du oss?

GSM - tilkobling

Du må velge ett av følgende alternativer:
Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn