Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

AJAX - Anbefalt for hus/hytte MED bredbånd: Sim-kort fra Telenor og oblater/skilt fra Alarm1

kr 950,00

SIM-KORT FRA TELENOR:

Selv om din alarm er tilkoblet bredbånd må du også sette inn et sim-kort. Først og fremst som en backup i tilfelle bredbåndet skulle falle ut eller jammes (i så fall vil du IKKE få alarm uten sim-kort).

Med sim-kort vil også alarmen kunne sende deg sms ved alarm, og ikke bare push-melding til appen.

Vi er Telenor Partner og tilbyr derfor å sende deg et ferdig registrert SIM-kort fra Telenor.

Vi forskuddsfakturerer denne utgiften fra Telenor med kr. 950,- pr. år. Dette beløpet gjenspeiler hva du faktisk bruker i løpet av et år i faste abonnementskostnader - samt bruk av sms og datatrafikk til server. Med dette slipper du å tenke på ditt forbruk.

NB! Selv om alarmen er tilkoblet ditt bredbånd vil den bruke ca. 10mb data pr. mnd for å holde kontakt med serveren. Kjøper du kontantkort eller data-sim privat blir kostnaden fort mye høyere pga priser på mobildata!

OBLAT OG SKILT FRA ALARM1:

Dersom du bestiller sim-kort fra oss, sender vi deg også alarmoblat (klistremerker) som beviser at du har montert en FG-godkjent alarm. Vi har både merker som settes på innsiden av vindu og merker som skal settes på utvendige dører. Du får også et par alarmskilt som kan skrus på yttervegg/garasje etc.

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn