Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Trenger du alarm til boligen?

I Norge skjer det fortsatt svært mange innbrudd - ifølge Finansnæringens Fellesorganisasjon (FNO) i rundt 80 boliger hvert døgn i snitt. Veldig mange har med god grunn skaffet seg en boligalarm som varsler både brann og innbrudd. Statistikken viser også at det er ca. 8 ganger større sjanse å få innbrudd i huset uten FG-godkjent alarm! Og hva om det begynner å brenne når du ikke er hjemme? Denne moderne alarmen varsler ikke bare innbruddsforsøk - men kan også varsle brann, vannlekkasje, nødstilfeller, eldre som ikke beveger på seg (inaktivitetsalarm), når barn kommer hjem fra skolen etc.

 

Men har du virkelig behov for tilknytning til vaktselskap - eller har du det allerede?

Boligalarmer fra alle de store selskaper er ofte billig å få installert, men med høye månedlige kostnader og bindingstid, blir prisen fort en helt annen. "Grunnpakkene" varierer fra ca. 1000,- til ca. 3000,- (noen ganger "kampanjetilbud" på kr. 1,-). Men med et obligatorisk månedsabonnement fra 3-400,- pr. mnd må du regne med minst 4000,- ekstra pr. år - i hele alarmens levetid!

Dersom du sier opp abonnementet, må du som oftest også levere hele anlegget tilbake (du bare "leier" det), merkene fjernes og du må i tillegg betale for en "avslutningsservice". Det er dette selskapene tjener på - ikke selve installeringen.

Men hva får du igjen for disse pengene? Dersom du har en alarm tilknyttet en vaktsentral - vil de sende en vekter så snart alarmen går. Men vekteren har ingen myndighet utover vanlige borgere - og utrykningstiden er ofte svært lang. Når et innbrudd normalt er unnagjort på under 10 minutter - får de ikke gjort stort annet enn å bekrefte at det har vært et innbrudd.

...eller er det bedre å få alarmen direkte inn på egen mobiltelefon?

Dersom du heller velger en FG-godkjent boligalarm fra Alarm1 - vil du umiddelbart bli varslet på din egen mobiltelefon dersom alarmen skulle bli utløst. Du får i tillegg en SMS som forteller om det er innbrudd eller brann - og i tillegg hvor alarmen har blitt utløst! Har du kameradetektor får du også bilder på epost! Da er det bare å sette kursen hjem - eller ringe nærmeste nabo for å be de observere for deg. Er det et bekreftet innbrudd er det bare å ringe politiet direkte. Det er langt mer effektivt enn å vente på en vekter som ikke kan gjøre noe!

Og kostnaden? Her betaler du kun kr. 5400,- for grunnpakken m/ GSM-sender og det er alt! Det er ingen abonnement eller faste kostnader - dette er en engangsavgift Og det beste av alt - alarmen er din! Klikk deg inn på siden "behov og montering" for ytterligere informasjon. Ettersom dette er et FG-godkjent alarmanlegg - får du også opptil kr. 800,- i rabatt pr. år avhengig av ditt forsikringsselskap. Det vil si at du etter 5 år faktisk kan "tjene" på anlegget - i motsetning til å betale over 20 000,- til et vaktselskap!

Linker om boligalarm uten abonnement:
Velg en boligalarm uten abonnement
Egen innbruddsalarm billigst for boligeiere

 

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn